Kort fortalt

Vår nettstedsadresse er: https://www.narvikhotelwivel.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Om du booker et rom hos oss via bookingløsning registreres din informasjon gjennom vår booking leverandør , Hoist Group. Du kan se deres personvernerklæring, her.

Informasjonskapsler

Infromasjonskapsler er små tekstfiler som genereres og lagres på maskinen din i forbindelse met ditt besøk på våre nettsider. Disse kan inneholde informasjon som f.eks innloggingstatus, språkinnstillinger, huske handlekurv osv.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics som trafikk og analyseverktøy. Dette innebærer at har tilgang til informasjon om ditt besøk som f.eks hvilke sider du besøker, hvilket operativsystem du bruker, geofgrafisk område osv. Denne dataen brukes til å analysere og forbedre nettstedet. Vi kan ikke gjenkjenne enkeltpersoner på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi har ikke behov for og deler ikke dine opplysninger med andre. Hoist som underleverandør av Booking-løsningen skal heller ikke levere denne dataen til noen tredjeparter.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kort fortalt

Vi lagrer ikke noe data om deg utenom informasjon knyttet til din booking hos oss. I tillegg bruker vi informasjonskapsler i forbindelse med analyse for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse.