Velkommen til
Narvik Hotel Wivel!

Med hjerte for gjesten. Med hjerte for Narvik.

Book now

Skipakke

Velkommen til skikjøring i et av nordens mest spektakulære skianlegg.

I 2027 blir det kanskje VM i alpint i Narvikfjellet. Men fjellet har mye mer enn spektakulære løyper for proffene. Her her løyper for hele familien, fra nybegynneren til pudderjegeren.

Priser fra 799,- (pr person i dobbeltrom – inkludert heiskort)

Bestill skipakke

Våre aktiviteter

Narvik har en rekke spennende aktiviteter - hva med disse?

Narvik Krigsmuseum

Visste du at det falt 8.500 mennesker i Slaget om Narvik våren 1940? Og at det var her Hitler gikk på sitt aller første nederlag? Narvik er krigshistorisk grunn og i 2022 lanseres «Kampen om Narvik», tidenes dyreste norske spillefilm.

Krigsmuseum

Narvikfjellet

Narvik er Norges kandidat som for alpint-VM i 2027. Fem minutters kjøring fra Hotel Wivel ligger skiheisene, som i høysesongen kan ta deg 1.000 høydemeter over bakken.

Se mer på Narvikfjellet

Bestig Stetind med sertifisert guide

Stetind er Norges Nasjonalfjell - og et av Narvik-regionens mest spektakulære turistmål. Fjellet er med sine 1.391 luftige meter over havet en virkelig manndomsprøve. Selv for de aller mest fjellvante anbefales å ha med en IFMGA-sertifisert fjellguide på veien opp.

Tur til Stetind

Ofotbanen og Rallarveien

Ofotbanen rangeres som en av verdens vakreste togturer. I et både vilt og historisk landskap kan togturen og Rallarveien ned til Rombaksbotn kombineres med turer til fots, med sykkel og med båt.

Arctic train

Lite hotell i hjertet av Narvik

Hotellet ligger midt i sentrum av Narvik i gåavstand til kjøpesenter, restauranter og uteliv.

Om oss

Vi tilbyr

I tillegg til fasilitetene du forventer av et hotell,
Så tilbyr vi også følgende


Frokost

Vi tilbyr alle våre gjester gratis frokost. Her vil du finne både varme og kalde retter, frokostblandinger, yoghurt, brød og det mest mana måtte ønske av pålegg.


Gratis sykkelutlån

Om du ønsker å oppleve Narvik på sykkel så har vi gratis leie av sykler for de som måtte ønske. Ta kontakt i resepsjonen.


Rommene våre

Vi tilbyr et utvalg av rom. Suite med egen peis til det noe enklere økonomirommene i toppetasjen. Alle romene inkluderer TV og Wi-Fi.


Parkering

Narvik hotel wivel har egen parkering som leies ut. Ta kontakt med hotellet for å reservere en plass.