Vi har bare 32 rom, men har et stort utvalg av romtyper å tilby: fra suite med egen peis til familierom, dobbeltrom, enkeltrom og til de noe enklere økonomirommene i toppetasjen. Alle rommene har tv, og gratis WIFI med god dekning og fart.

Felles for alle rommene er at de er nylig renovert, og, bortsett fra økonomirommene, så er alle møbler og inventar nytt. Badene er nye, og ikke minst sengene er nye og – i følge våre gjester – svært behagelige. Og for å være ærlig, så er det vel ei god seng og en god natts søvn det vi alle er ute etter når vi skal bo på hotell?

Kaffe, te og kjeks er gratis for våre gjester og finnes i hotellets lobby. Strykejern/-brett, ekstrasenger og babysenger er tilgjengelig på forespørsel.

Røyking er ikke tillatt på noen av rommene.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Standard rom

Vår bestselger. Her tilbyr vi enkelt-, twin- og dobbeltrom. Komfortable nyrenoverte rom med smakfull innredning og moderne bad. Rommene er utstyrt med skrivebord med stol. Ekstrasenger og babysenger tilgjengelig på forespørsel.

Enkeltrommet er på 16 kvadratmeter og har èn enkeltseng.

Dobbeltrommet er fra 17-20 kvadratmeter med queen size dobbeltsenger ( 160 cm ). Lenestol.

Twinrommene er 17 kvadratmeter og inneholder 2 enkeltsenger.

Slider image
Slider image
Slider image

Familierom

Familierommet er ca. 32 kvadratmeter stort og inneholder 1 Queen size dobbeltseng og 1 meget komfortabel King size sovesofa. Rommet har også lenestoler og skrivebord med stol.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Suite

Nyt vår romslige og moderne suite med egen veranda mot hoedgaten i Narvik.

50 kvadratmeter rom med dobbeltseng og sovesofa. Lenestoler og egen spisegruppe/møtebord.

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Budgetrom

Vår billigste romtype tilbyr vi som enkelt- og dobbeltrom. Rommene har fått en enkel oppussing, men er av enkel standard. Rommene har eget bad med toalett og dusj, men er av eldre standard. Disse rommene er plassert i hotellets øver etasje med takvindu.

Enkeltrommet er 17 kvadratmeter og har en dobbeltseng.

Dobbeltrommet 21 kvadratmeter og har en dobbeltseng.