Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Her kan du lese litt om hotellets historie, og om oss og vårt ønske om å gi deg et fantastisk opphold!

Velkommen til Narvik Hotel Wivel
Vi holder til midt i Narvik sentrum, med gangavstand til byens mest sentrale fasiliteter samt kort avstand til både busstasjon (med korrespondanse til flyplass), togstasjon, havnen og ikke minst det populære Narvikfjellet med aktiviteter som passer like godt for hele familien.

Vårt mål er ikke bare at du skal kose deg på hotellet vårt. Vi ønsker også at du får maksimalt ut av et besøk til Narvik.

God mat, personlig service, og en naturopplevelse i verdensklasse, og et gjestfritt personale som alltid vil gjøre det lille ekstra for deg som gjest

 

Bygningen hotellet ligger i ble først bygget i 1871. Det ble da drevet buntmakerforretning og skoforretning i 1.etg og tannlege i 2.etg, frem til bygget brant ned i juni 1940 under kampene 2.verdenskrig. Bygget ble gjenreist i 1954 og har etter det blitt drevet som hotell.

På 60-70 tallet het det ‘’Wivel hotel’’ med restaurant og pub, hotellet hadde dansegulv i kjelleretasjen, restaurant i 1.etg og bar i 2.etg. det var en av byens mest populære møteplasser for byens lokalbefolkning og sjømenn som besøkte Narvik.

Narvik Hotel Wivel gjennomgikk i 2019 en omfattende renovering, der hele hotellet samt alle rom i 1 og 2.etg ble totalrenovert. Rommene er innredet i en moderne, lun og innbydende stil.

Vi har beholdt rommene i 3.etg som de var tidligere og leier ut de rommene som Budget-rom, slik at vi kan ha et rimeligere alternativ til de som ønsker et enkelt og rimelig rom for natten.

I 2023 gjennomgikk vi en moderniseringsprosess av hotellet der blant annet frokostsalen ble fornyet slik at vi skal kunne ta imot flere gjester, og at du som gjest kan nyte frokosten i behagelige og innbydende omgivelser.

Velkommen til Narvik Hotel Wivel!

I resepsjonen blir du tatt imot av imøtekommende og vennlig personal.

Du kan forsyne deg med kaffe og te, og det finnes stort sett en hjemmelaget godbit du kan nyte inntil kaffen. Vi har også salg av diverse drikkevarer og snacks. I lobbyen tilbys det komfortable sitteområder hvor du kan trekke deg tilbake å nyte litt snack eller forfriskninger.

Til frokost tilbyr vi et utvalg av varme retter, som omelett, egg og pytt i panne. Dette i kombinasjon med mer vanlige standard alternativ. Nybakt brød, ferske croissanter og nytraktet kaffe, gir vår frokostbuffet deg den perfekte starten på dagen i deilige omgivelser.

 

I hotellets underetasje ligger restauranten Furu Gastrobub. Menyen er inspirert av Nord og Natur, og tilberedes på deres egen spesielle måte. Det finnes et rikelig utvalg av drikkevarer fra lokale norske og utenlandske produsenter. På Furu kan du nyte både lunsj og middag i moderne omgivelser. Du kan glemme verden som er utenfor, og bare slappe av i en lun og behagelig atmosfære.

 

Team Wivel
Øverst venstre til høyre: Ljudmyla, Hanna (Renhold) Yevheniia, Linn Mari (Resepsjon) Ionela (Hotellassistent)

Nederst venstre til høyre: Anna, Fainaz (Renhold) Ann Cathrin, Marcus (Resepsjon)

Hjertelig velkommen til Narvik Hotel Wivel!

 

 

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.