Om du er på utkikk etter et sentralt beliggende hotell i Narvik med hyggelig personale, nyoppussede rom, gode senger og god frokost så trenger du ikke lete lenger.

Narvik Hotel Wivel som åpnet opp etter en gjennomgående renovering i Juni 2019 tilbyr alt dette
– og litt til.

Det står for eksempel alltid te og kaffe, vafler eller annen kake/kjeks tilgjengelig for våre gjester. Vi har gratis WIFI med god dekning på alle rommene, og vi har til og med sykler du kan låne – helt gratis – så mye du vil.

Selv om vi er et lite hotell, så gjør vi oss flid med frokosten, dagens viktigste måltid. Her vil du alltid finne både varme og kalde retter, frokostblandinger, yoghurt, brød og det meste man måtte ønske av pålegg. Melk, juice, kaffe og te hører selvsagt til.

Vi får mye skryt av personalet vårt, og det er vi svært stolte av. Vi er alle genuint interessert i å yte vårt beste for at våre gjester skal ha et så behagelig opphold hos oss som mulig. Vi strekker oss alltid litt lenger for at våre gjester skal ha det fint hos oss. Om du for eksempel må reise så tidlig at du ikke rekker frokosten, så gi oss beskjed – så smører vi en matpakke til deg.

Hjertelig velkommen til Narvik Hotel Wivel – i hjertet av Narvik