Generelle betingelser

Her finner du våre generelle betingelser. Betingelsene gjelder alle bookinger hos oss, inkludert booking via våre nettsider.
Ved spørsmål ber vi deg kontakte hotellet, enten via e-post post@narvikhotelwivel.no eller på telefon +47 76 94 45 55.

Bestilling

Antall personer det gjelder, pris, losji og øvrige produkter og tjenester som skal leveres av hotellet vil være spesifisert i bekreftelsen gjesten mottar etter bestilling.

Prisavtalens gyldighet

De avtalte priser er bindende for begge parter, hotellet forbeholder seg imidlertid retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader ved økte skatter og avgifter, eller andre forhold utenfor hotellets kontroll.

Endring og avbestilling

Hva slags avbookingsregler som gjelder for din booking er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller alltid hvilke regler som gjelder for din bokning. Disse kommer frem på din booking bekreftelse.

For bookinger gjort direkte med hotellet er frist for avbooking senest klokken 12:00 ankomst dagen. Om fristen ikke opprettholdes kan gjesten bli tilsendt faktura for bookingen.

18 års aldersgrense

For gjester som ikke reiser med foreldre, har vi 18 års aldersgrense. Hotellet forbeholder seg retten til å heve bookingen om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.

Betaling

Kontant betaling

Narvik Hotel Wivel er et kontantløst hotel og har dermed ikke kontanter som et betalings alternativ.

Kortbetaling

Narvik Hotel Wivel aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa, American Express, MasterCard, Diners og Eurocard. For bestilling via våre nettsider aksepterer vi Visa, American Express, MasterCard og Diners.

Sikkerhet på nettsiden

Narvik Hotel Wivel, samt våre samarbeidsselskaper vil komme til å bruke den informasjon du oppgir ved transaksjoner på nettsiden. Slik informasjon omfatter kreditt- og betalingskortinformasjon samt adresser for leveranser og fakturaer.

Narvik hotel Wivel tar alle rimelige skritt for å beskytte den informasjon du gir på dette området i forbindelse med transaksjoner.

Inn- og utsjekkingstider

Bestilte hotellrom garanteres å være innsjekkingsklare fra kl.15.00 på ankomstdagen. Utsjekkingstid vil normalt være klokken 11.00 på avreisedag.

Ansvar for skade

Gjesten, eller den som står som garantist for rommet, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. Vi minner på at alle rom hos Narvik Hotel Wivel er røykfrie. Ved overtredelse kommer hotellet til å kreve erstatning for ekstra vask av rommet. Denne erstatningen er satt til 2000 NOK og kommer til å debiteres fra sluttregningen til gjesten som står ansvarlig for rommet.