Velkommen til skikjøring i et av Nordens mest spektakulære skianlegg.

Det er ikke tilfeldig at ski-Norge har samlet seg om Nord-Norge og bakkene i Narvik som kandidat til VM i alpint i 2027. Men ikke la deg lure av de spektakulære bildene, hvor man nærmest stuper ned i havet.

Et besøk i Narvikfjellet – kombinert med et opphold hos oss på Wivel – er noe som passer for alle. Fjellet byr på bakker i alle regnbuens farger. Fra barnebakker og familieløyper opp til svarte heng og off-pist-muligheter av en annen verden. Kombinert med spektakulær utsikt og en nyoppusset restaurant på 657 meter og utsikt helt til Lofotveggen på en klar dag.

Narvik har også etablert seg som et ettertraktet mål for deg som også søker opplevelsene i urørt snø. I Narvik-regionen finner du hundrevis av spektakulære fjelltopper – hvor du md eller uten guide kan jakte ditt livs råeste ski-opplevelser.

Hos Wivel kan du bo i nyoppussede og personlige rom. Vegg i vegg ligger Furu Gastropub, et av byens aller beste spisesteder, eget spa og skjønnhetssenter, samt en søndagsåpen Joker-butikk. Hotellet ligger midt i byens hovedgate, med en kort spasertur til begge byens kjøpesentre.

Bestill skipakke